5 Dakikada Güzel Olmak


Bana değil 5 dakika 5 saat bile yetmez! diyorsanız, pratik makyaj yapmanın püf yollarından bir habersiniz demektir.Çok az zamanınız olduğu halde tüm gece boyunca bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız, saatinize bakın ve son 5 dakikayı başlatın;
Uzun zamandır beklediğiniz bir partiye hazırlanmak ne kadar zamanınızı alıyor? Elbise seçimini saymazsak kuaför ve makyaj tahmini olarak en az bir saat anlamına geliyor. Bu iyi bir tahmin; tabii zamanınız bolsa. Peki ya iş çıkışında birden arkadaşlarınız sizi bir partiye davet etse ya da uzun zamandır beklediğiniz yemek teklifini alsanız, o zaman ne yapacaksınız? Mecburen 5 dakikada harikalar yaratmaya çalışacaksınız. İşte 5 dakikada güzelleşmenin yolları!
5 dakikada buğulu gözler
Gece makyajında her zaman gözler ön planda oluyor. Eğer 5 dakikanız olduğu halde iyi görünmek istiyorsanız buğulu bir göz makyajı sizin için en uygun olan stil olacak. Bunun için sadece yumuşak, siyah bir göz kalemine ve bej renkli bir göz farına ihtiyacınız var. Önce göz kalemiyle üst kirpiklerinizin dibinden göz kalemini çekmeli, sonrasında aynı işlemi alt kirpiklerinize de uygulamalısınız. Daha sonra bir far fırçası yardımıyla kirpik diplerinden başlayarak göz kapağınıza bej renkli farı sürmelisiniz. Ardından yine ince bir far fırçasıyla alt kirpik diplerinin üzerinden de farla geçmelisiniz. Böylece gözünüzde siyah ve bej renk karışırken, buğulu bir göz makyajına sahip olursunuz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ise dağılan yerleri dikkatlice bir kulak çubuğu yardımıyla silmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.